CD Fortuna español | euskara | français | english
 
Behobia - San Sebastián # Foro | Forum Eskerrik asko
 
ADIDAS EDP ENERGIA Lurauto Forum sport IMQ
   
Salir del Foro
Foro Behobia - San Sebastián / BSS 2018 / Gazelle Primeknit
Autor Mensaje
Kowueholl
Miembro

# Publicado: 22 Ene 2018 08:58:17


In deze laag uitgesneden versie van de gevierde stijl verstoren deze damesschoenen de status-quo met gedurfde verfijning en hoogwaardige materialen. Bovenwerk Adidas dames in boterzacht leer met kruiselingse embossed kwarten en hiel. Het ultrazachte leren bovenwerk heeft reliëf en geperforeerde details voor een onverwachte rand. Een retro-geïnspireerde verstelbare riem zit over de bovenkant van de veters.

Als het beeld niet resoneert met consumenten, zal het betreffende merk falen. Op dit moment, in onze tijd, kan een marketeer het beeld snel en in realtime veranderen met een meer acceptabel thema. Als u voorspoedig wilt zijn, moet uw product de eerste keuze zijn uit een Google-zoekopdracht. In het verleden is merkimago subjectief gemaakt.

De Adidas Gazelle Primeknit releases in een cleane colorway van schoeisel wit / krijtwit om het zomerseizoen af te sluiten. Dat omvat een complete Primeknit Adidas dames sale hoger in voornamelijk schoeisel. Witte, krijtwitte suède accenten worden gevonden over de neus en ooglid, terwijl ook wordt doorgegaan over het hiellipje, de facetstrepen en rubberen zool om de blik volledig te voltooien.

Su respuesta
Para contribuir al foro de la Behobia - San Sebastián no es necesario registrarse, puede publicar mensajes de forma anónima.
Si es un usuario registrado, introduzca su usuario y contraseña:
 » Usuario   » Contraseña     ¿Ha olvidado su contraseña?
 

Aviso legal | Desarrollado por adimedia

Powered by miniBB forum software © 2001-2018