CD Fortuna español | euskara | français | english
 
Behobia - San Sebastián # Foro | Forum Eskerrik asko
 
ADIDAS EDP ENERGIA Lurauto Forum sport IMQ
   
Salir del Foro
Foro Behobia - San Sebastián / BSS 2018 / aldrig set et Adidas NMD-tilbud
Autor Mensaje
Kowueholl
Miembro

# Publicado: 22 Ene 2018 09:18:23


Branding er blevet en kritisk faktor med marketing, men det er meget mere i vores social media marketing æra, fordi der er bare meget mere indhold. Markedet er ændret. Analytics har ændret ansigtet i forbindelse med moderne markedsføring. Mange sneaker virksomheder har udviklet et godt "image" af cool. En marketingmedarbejder ville opsøge et tema for at få et brand image og simpelthen bare håber dette billede vil resonere med forbrugerne.

Den nylige reemergence af adidas Forum Mid er en velkommen af mange. Og ikke kun dem med en affinitet til vintage hoops silhuetter med stropper, men af alle, der elsker hi-tops med klassiske styling og design-signaler, der Adidas sko fremmer funktionalitet og komfort. Desuden kan de med øje for bærbarhed let notere den varierede brug af den nostalgiske model. Det begreb kommer i opfyldelse med adidas Forum Mid "Python" Cream / White. Modet i en off-white reptilian øvre, følger denne model i tråd med Pusha T collaben, men opretholder dog forskel med sin underskrift øverste rem og lagdelt overdel.

Den særlige sko har desuden et spaltet sprog, som ofte virker for at holde den faktiske base solidt i position og dermed øge en ny spilleres fasthed. I sidste ende er det nødvendigt at formulere deres egen adiTUFF-teknik, da bordtennisstøvler og sko skal udholde bumser og blå mærker, og de er under meget mærkbare. Dette hjælper med at forhindre slid, hovedsagelig i bunden, og udvider dermed levetiden i sneakeren .

Du har aldrig set et Adidas NMD-tilbud, der ligner det før. Selvom adidas Originals fortsætter med at genoplive din eftertragtede livsstilsmodel gennem hele Spring 2017 sæsonen ved hjælp af tilføjelsen af den specifikke Adidas yeezy boost kvinder i til lineupen, er de stadig ved at tinkere, mens de bruger debut adidas NMD R1. Denne nye NMD Heel Graphics Pack viser en helt ny konstruktion, der har en Kurim-lignende gummibelagt overlay rundt på hælpanelet sammen med forstærkede vektorer, der indfører beskyttende bånd i din fold.

Su respuesta
Para contribuir al foro de la Behobia - San Sebastián no es necesario registrarse, puede publicar mensajes de forma anónima.
Si es un usuario registrado, introduzca su usuario y contraseña:
 » Usuario   » Contraseña     ¿Ha olvidado su contraseña?
 

Aviso legal | Desarrollado por adimedia

Powered by miniBB forum software © 2001-2018